Torsdag eftermiddag blev der afholdt åbent hus i Kongens Punkt, hvor Boligkontoret Fredericia pr. 1. november har 28 seniorboliger og 13 almene boliger klar til indflytning, og der var stor interesse for at se byggeriet.

En masse boliger er ved at skyde i vejret i og omkring Kanalbyen. Et af stederne er ved Kongens Punkt, hvor der er ved at blive opført lejeboliger, som kommer under Boligkontoret Fredericias boligsortiment.

“Det er vi meget glade for, da det er en attraktiv bydel, som vi gerne vil bygge mere i over tid. Det er et flot byggeri med et gårdmiljø, som jeg glæder mig til at vise frem, når det er færdigt,” siger Simon Gade, der er projektleder hos Boligkontoret Fredericia.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AIVSEN

Boligkontoret Fredericia har mange forskellige lejemål, og lejemålene i Kongens Punkt er med til at give dem en ny palet.

“Man kan sige, at det er i den høje ende af kvalitetsskalaen med flotte nye boliger, hvor der er flot udsigt fra en del af dem. Der skiller det her sig fra andre lejemål vi har,” siger Simon Gade.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AIVSEN

Hvilke typer henvender de her boliger sig til?

“Det giver lidt sig selv, at seniorboligerne er til seniorer selvfølgelig, men det andet segment er lidt spredt. Det kunne være til et ungt par eller nogen der sælger deres hus og vil flytte i mindre. Da der ikke er mange værelser er det ikke henvendt til nogen, der har mange børn,” forklarer Simon Gade, som glæder sig over interessen for åbent hus-arrangementet:

“Der er meget hype omkring bydelen, og vi er rigtig glæde for, at så mange er kommet forbi for at se vores kommende lejemål. Vi skal have markedsført det, og det er det her arrangement med til,” slutter Simon Gade.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AIVSEN
https://www.place2live.dk/fredericia/