Kære Susanne Eilersen, du var ude med et læserbrev, hvor dukritiserer, at du ikke kan kommunikere med et par chauffører, der afleverede nogle møbler.

De var udlændinge, og det er vel det, der er problemet for Susanne Eilersen og hendes kollegaer i Dansk Folkeparti.

Susanne Eilersen fik en del kritik i kommentarsporet, og jeg sendt et par kopier af kommentarerne direkte til Susanne Eilersen, da jeg synes, at det var vigtigt, at hun blev orienteret. Hun takkede pænt for det tilsendte og beklagede, at hun var fraværende på grund af sit arbejde.

Jeg returnerer og uddyber min kritik. Herefter fortæller Susanne Eilersen, at det er for nemt at kritisere og komme med visioner, når man ikke selv deltager i valgkampen. Det kommer lige efter, at man i kommunalbestyrelsen mere eller mindre har besluttet, at kommunikationen med borgerne skulle/skal forbedres.

Så spørger jeg åbent, er Susanne Eilersens opfattelse, at man kun må komme med kritik og forslag til forbedringer, hvis man er politiker og selv deltager i konkurrencen om at blive valgt til kommunalbestyrelsen?

Læserbrevet var den sædvanlige kritik af, at udlændinge ikke kan tale og forstå dansk. Jeg vil ikke kommentere på sproget, som Susanne Eilersen er i stand til at anvende. Men jeg vil meget opfordre til, at vi stopper med at nedgøre udlændinge, der er en stor hjælp i rigtig mange sammenhænge, og de betaler skat som alle andre. Om der skal komme flere til Danmark er en anden diskussion.

Fredericia er en multietnisk kommune og har været det næsten siden oprettelsen i 1600-tallet. Selvfølgelig vil der være diskussioner mellem forskellige opfattelser, men jeg mener, at vi skal stoppe med at bringe splid ind i Fredericia. Og de sidste, der skulle gøre det, er de folkevalgte, der har en særlig forpligtelse til at opføre sig ordentligt, da de er meningsdannere.

Jeg vil også godt gøre opmærksomt på, at det er Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Stram Kurs, der særlig er i søgelyset, som havende en dårlig adfærd.

Alle mennesker, der er i Danmark, skal behandles ordentlig især af vore politikere. Hvis de folkevalgte ikke kan finde ud af det, skal de finde noget andet at beskæftige sig med!

Jens Jørn Pedersen · Sanddalvej 4 · Fredericia

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer