Som næppe bemærket – er Alternativet også dybt engageret i, at deltage i vores lokale udgave af løsningen af Fredericia’s og verdens problemer – KV2021!

– Og nej! De kan sgu ikke løses her hos mig eller af os – dig og mig alene. – Men det er IKKE i Afrika, at vi skal starte med at skrue ned for forbrugs-blusset. Det er lokalt, og der er rigeligt vi kan gøre her – uden at nogen bemærker noget. Helt uden at begrebet afsavn i øvrigt når at blive påtrængende!

For – vores overforbrug ‘dræber’ os alle – vi ved det, og nogen forstår det endda.

En ubekvem sandhed, og ja – jeg er også selv en del af problemet. Det fritager mig dog ikke for ansvar – jeg sidder jo ikke i Byrådet!

Jeg er viklet ind i virkeligheden! – Ude hvor bekymring er, og omsorgen for andet og mere. Hvor vi gerne vil – men få tør – starte den politiske forandring – en Ny Kultur.

Imens er jeg, og resten af passagererne på rumskibet – ‘Jorden’. Indstillet på at finde nye måder – der er cirkulære, og ikke een-vejs rettede imod; “Fælles om destruktionen af Fredericia” – alt inklusive!

Klima-handling starter her! Hos os i Fredericia – det er her vi kan gøre en forskel.

Der kræves handling – ikke flere tomme ord. – Ikke ny beton fra Polen, – udvidelse og mere trafik fra Havnen. – Det er ikke vækst – det er vanvid!

Hvorfor?

Jo, fordi resultaterne af vores samlede viden, og borekerne-prøver fra indlandsisen på Grønland har fortalt os, at det haster gevaldigt. At noget er helt skævt, og at vi skal gøre noget ‘andet’!

Alle vores ideer, – tanker, – adfærd og handlinger skal inkludere en tilgang til Klima-krisen – NU!

Ikke mere ‘Pyntegrønt’, og underlødige ‘planløse’ planer for at undgå ubekvemme løsninger.

Klima-krisen kræver flere “Klima-tosser”, og opgaven er at få “vækst-ofrene” ud af vanetænkningen og med på ægte Klima-handling – her er masser vi kan gøre en forskel med.

Vi kan starte med at spare adskillige millioner tons CO2 ved at koble spildvarmen fra Googles datacenter på vores Fjernvarmenet. Det ligger IKKE bare lige til højrebenet – men lige under fødderne på os – og dækker 250.000 husstande i Trekantområdet og på Vestfyn. Det er – Alternativet –

/ Martin Runager / Spidskandidat – Alternativet Fredericia – KV21

1 KOMMENTAR

  1. Vækst er nødvendig, uden vækst så falder antal beskæftigede, fordi virksomhederne og det offentlige bliver mere effektiv og overflødiggør ansatte. Det skal så finde nye jobåbninger som vækst er alene om at kan skabe.

    Nuvel skal der ikke være vækst, så har man nød til at nedlægge alle de firmaer der f.eks. laver automation, automation der øger effektiviteten overflødiggør ansatte som må søge de job væksten skaber, forbruget ned ? betyder at PostNord må afskedige folk i taulov.

    Men vil automationsfolkene og de ansatte ved PostNord gå forrest ved at afskrive deres fag ????

    Det er der dobbeltmoralen kommer frem 🙂

Skriv en kommentar