Da Skanderborg og FHK tørnede sammen mandag aften var det en speciel kamp for Skanderborg-træner Nick Rasmussen. I en menneskealder har han været en del af FHK, og derfor vil et opgør mod dem altid være specielt for ham.

Han har prøvet det før. Tilbage i 2011, da FHK rykkede ud af Ligaen, og tog turen ned i 1. division, stod Nick Rasmussen i spidsen for Ribe-Esbjerg. Det betød, at der kom to indbyrdes opgør i den sæson, men siden har han ikke stået overfor FHK.

Det blev der lavet om på mandag aften, da Skanderborg og FHK tørnede sammen på Fælleden, hvor Skanderborg vandt med 37-25.

“Det var en dejlig oplevelse, men det med at forberede sig på det vil altid være anderledes for mig. Jo længere tid der går, jo mere normalt vil det være. Når man har været en del af klubben i mange år er det specielt, men når kampen starter er det normalt. Det er mere op til kampen, at det er specielt,” sagde Nick Rasmussen efter opgøret.

Efter Nick Rasmussen blev fyret i FHK tilbage i 2007 gik der nogle år før han fik noget med klubben at gøre igen. Det skete, da han blev hyret som cheftræner for den daværende fusion på ungdomssiden mellem FHK og Trelde. Det skete i 2015 og et par år frem. På Nick Rasmussens hold var to af spillerne på FHK’s nuværende ligahold, Marcus Rahbek og Anders Sell.

“Det er rart at se. Marcus bed sig fast på FHK’s seniorhold i en tidlig alder, men han har svært ved at få spilletid, da Bisgaard er et trumfkort for dem på venstre fløj. Det ,det der har bragt Marcus der til er, at han er en træningsnarkoman. Anders Sell er lidt længere fra holdet, da han har været skadet, men han er en skytte med defensive kvaliteter, så jeg håber, at det lykkes for ham at slå igennem. Som jeg ser det har han langt til FHK’s ligahold, så det kan være, at han skal tage en genvej,” forklarede Nick Rasmussen.

På Fælleden mandag aften var der klasseforskel. Bortset fra de første ti minutter, hvor stillingen var 1-4 til FHK, stod der Skanderborg på det hele.

“Vi spillede egentlig godt i indledningen, men Emil Tellerup stod godt, og så oplevede jeg, at vi i offensiven udfordrede FHK’s defensiv. Da hverken Jimmi eller Tellerup lukkede ned for os udviklede kampen sig som den gjorde. I de situationer, hvor vores defensiv ikke fik stoppet FHK, så var Kristoffer Laursen meget stærk for os,” lød ordene fra Nick Rasmussen.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

Leave a Reply