Som alt andet kommer der hele tiden nye trends i make-up, nye produkter og nye vejledninger, men mange af os hænger måske lidt fast i gamle vaner og det vi har lært gennem tiden. Jeg selv elsker makeup og suger til mig på instagram, i blade og tv, men som med alt andet indenfor produkt og pleje, kan jeg blive lettere forvirret, derfor var det med stor begejstring jeg fik et makeup-kursus i Smuk-Nu. Jeg har tidligere været til masser af makeup-kurser med masser af skønne veninder, grin og hygge, men aldrig prøvet et hvor det kun var mig og tid til netop mine spørgsmål til en professionel.

Marie-Louise, som er indehaver af Smuk-Nu i Købmagergade er uddannet kosmetiker og har et bredt kendskab til forskellige brands og har derfor nøje kunnet udvælge, hvilke mærker hun ønsker at arbejde med i klinikken. Kun det bedste er godt nok til hendes kunder. Hun følger altid med i tidens trends. Har du spørgsmål til produkter, farver mv. kan du altid kigge forbi klinikken med dine spørgsmål, men du kan også vælge at få dit eget makeup-kursus, som jeg fik.

Da jeg kommer ind i klinikken viser Marie-Louise mig de produkter hun har i klinikken og som de fleste andre kvinder bliver jeg ret begejstret over bordet med de mange flotte produkter. Marie-Louise har valgt mærket Mii.

“Mii er et professionelt makeup brand lanceret i England i 2010, som tilbyder et omfattende udvalg inden for makeup, bl.a. primer, prep, foundation, bronzer, blush, finisher samt et udvalg af børster og andre redskaber, samt en linje af pudder baseret på 100% rene og naturlige mineraler.
Derudover er Miis produkter fyldt med forskellige aktive ingredienser som f. eks ædelstene, valnøddekerneolie, sheasmør, ceramider, peptider, hyaluronsyre, stamceller fra hindbær og A, C og E vitamin”.

Jeg selv har altid kun brugt mineral makeup, så jeg er meget spændt på dette mærke, som jeg slet ikke kender til.

Vi starter med at tale om min hudtone, hvilke farver der passer bedst til mig, om der er noget jeg gerne vil have særlig fokus på osv.

Jeg vil gerne have fokus på hverdagsmakeuppen, som for mig er en let makeup, men da jeg også nævner forårets mange fester bliver vi enige om og prøve at lave to sider på ansigtet.

Da Marie-Louise starter med at sige hun synes vi skal vælge en orange farver, er jeg allerede ved at stritte bagover og ser 80’ernes popstjerner for mig, men da hun viser mig farverne må jeg indrømme at de er flotte – og jo slet ikke hvad jeg betegner som orange.

Marie-Louise starter med et let sprøjt med setting mist, som kan bruges før, under og efter. Setting mist

Nogle vil måske spørge: ”Hvad er en setting mist? Og hvad bruges den til?”. Setting mist er ikke noget nyt fænomen. Faktisk blev setting mist opfundet til teater- og filmindustrien for at få deres makeup at se bedre ud, samt at holde det friske look længere. På den måde kunne der spares masser af timer i sminken, og der kunne ligeledes spares masser af makeup og sminke.

Setting mist sørger for, at din makeup holder hele dagen, giver din makeup shine og liv, samt giver en flot finish. For nogle er setting sprays uundværligt, fordi det sætter prikken over i´et.

I ansigtet får jeg en flydende foundation, en setting og til slut en pudderfoundation på. Den flydende foundtation anbefales, når man begynder at få små linjer, da pudderfoundation nemt kan sætte sig i linjerne og dermed gøre linjerne mere synlige. Pudderfoundationen får jeg på, for at jeg ikke får et glinsende look og for at give mig fuld dækning i ansigtet, men uden at det skal se kunstigt ud.

Der lægges en prep på mine øjenlåg, så øjenskyggen holder hele dagen. Marie-Louise blander farverne fra rouletten, så jeg får den lys øverst og en mørkere nuance på låget. En af de mørke farver bruges ligeledes som eyeliner.

Jeg får en let farve på mine bryn, da jeg normalt ikke optegner og farver mine bryn.

På kinderne får jeg en mineral blush, som fuldender makeuppen. Giver smuk glød og fremhæver kindben.

Læberne tegnes op med lipliner. Læbestiften til min festmakeup bliver en læbestift med orange toner, hvor hverdagslæberne får en lipgloss som samtidig plejer og fugter.

Der lægges en nude liner i den våde kant, som får øjet til at åbne sig. Øjet syner større og mere åbent.

Til sidst kommes en higtlighter på kindben, hage og andre steder der lige skal fremhæves.

“En highlighter fremhæver vores bedste features og giver vores hud et smukt og lysende look. Uanset alder og hudtype, så kan lidt ekstra shine få huden til at poppe op på en kedelig hverdag. En highlighter skal lægges alle de steder, hvor lyset rammer ansigtet, så det fremhæver features”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer