I forbindelse med COVID-19 situationen har Super Brugsen i Erritsø valgt at skærpe rengøringen. Blandt andet får de som noget nyt kørt alle deres kurve og indkøbsvogne ud af butikken hver morgen så de bliver sprøjtet til med desinfektion.

I forvejen har Super Brugsen et samarbejde med Jysk Service, men det er blevet intensiveret i forbindelse med COVID-19.

“Vi vasker dagligt med desinficerende sæbe, vi gør det ved alle kasselinjerne, kølediske gulve mv. Vi kører også alle kurve og indkøbsvogne ud af butikken hver morgen klokken 06.00 og sprøjter dem med desinfektion så de er desinficerede og klar til brug klokken 07.00 når butikken åbner. Det gælder både i Erritsø og Skærbæk,” siger forretningsfører i Jysk Service, Frank Jensen, til Fredericia AVISEN, og bliver suppleret af brugsuddeler i Erritsø, Martin Frost Jørgensen:

“Vi har gjort det for både vores kunder og personales skyld. Vi skal forsøge at mindske spredningen af smitte. Vi følger udviklingen, og vi vil gøre vores bedste til at passe på samfundet på bedst mulige vis.”

En medarbejder fra Jysk Service igang med at vakse køledisken.

Brugsuddeleren har selv mærket til situationen, når han går rundt blandt kunderne i butikken.

“De snakker meget om det, og de vaner der plejer at være, er der stadig, men vi forsøger at ændre på det med at sige det med et smil. Vi skal sørge for at holde afstand til hinanden og spritte vores hænder, både når vi kommer ind i butikken og når vi går ud igen,” forklarer Martin.

Hvad har I ellers gjort af tiltag?

“Der er ingen bland selv slik, og vi har ikke smagsprøver og vi har heller ingen selvbetjente ting. Vi gør alt hvad vi kan for at forebygge,” slutter brugsuddeleren.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer