Flere butikker i Fredericia har taget konsekvensen af Covid-19 og har valgt at lukke ned som følge af Statsminister Mette Frederiksens anbefaling.

Flere restaurationer har taget konsekvensen af, at de ikke må have kunder i deres restauration. Café Vivaldi, Kurt’s Kaffebar, Mongolian Barbecue og Havnegrillen har valgt at holde lukket.

“På baggrund af regeringens seneste udmeldinger har vi valgt at alle vores butikker Incl. Lejenpølsemand.dk lukker d.d. og følger retningslinjerne for sygdommen som florerer pt. Da vi ikke vil stå med ansvar om forsamling i offentlig rum. Vi har valgt at beslutningen om at køre videre i denne periode med take Away er stoppet, da vi er af den overbevisning at der nok skal komme de rigtige pakker til vores størrelse virksomhed og jo hurtigere vi lukker alt ned i Danmark, jo større chancer er der for, at vi kommer igang igen i stedet for at skubbe en længere periode foran os. Vi er selvfølgelig klar over det er en stor og meget dyr løsning for os alle, men perioden bagefter bliver endnu værre såfremt vi ikke får systemet lukket ned nu,” oplyser Havnegrillen på Facebook.

I gågaden har flere specialforretninger også taget konsekvensen. Det gælder Flying Tiger og Louis Nielsen.

“Da vores højeste prioritet er vores kunders- og medarbejderes sikkerhed og helbred, har vi besluttet på nuværende tidspunkt at lukke vores butikker grundet den aktuelle COVID-19-situation i Danmark,” siger chefoptiker i Louis Nielsen, Michael Biegala, til Fredericia AVISEN, og fortsætter:

“Vi er i fuld gang med at ringe til kunder, som har bestilt briller eller kontaktlinser. Vi beklager den ulejlighed i det giver, men håber på kundernes forståelse. Vi er stolte over, at vores kæde har taget sådan en beslutning, især når vi er den kæde, som sælger flest briller i Danmark og at vi på den måde kan være med til at mindske risikoen for smitte. Vi er simpelthen så tæt på kunderne, at det ikke er forsvarligt at holde åbent,” slutter han.

Har du kendskab til en virksomhed, som vi ikke har nævnt, hører vi gerne om det på info@fredericiaavisen.dk.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer