Klokken 15.00 taler Statsminister Mette Frederiksen igen på et pressemøde i Spejlsalen.

Pressemødet afholdes efter Frederiksens møde med partilederne. Mange spekulerer i, af Frederiksen vil forlænge de offentlige lukninger, blandt andet af skoler og daginstitutioner.

“I dag går vi ind i den tredje epidemiuge. 254 er indlagt, af dem er 55 på intensiv. Alvorligt er 24 nu afgået ved døden. Det tal er ikke direkte sammenligneligt med de 13 fra weekenden. Der er en ændret optællingsmåde, så udviklingen har været stabil”, lød det blandt andet fra Statsminister Mette Frederiksen til dagens pressemøde.

“Alt det vi har gjort i fællesskab kan endnu ikke ses i tallene. Der er ganske enkelt en forsinkelse. Men SSI forventer, at det kan have en effekt på smittespredningen, hvis alle initiativerne fortsætter”, forklarede Statsministeren.

“Derfor er det vigtigt, at vi som land holder fast. Derfor har vi besluttet os for at forlænge alt det vi har sat i gang til og med anden påskedag”

Statsminister Mette Frederiksen

“Vores hovedopgave, alle sammen, er lige nu at forhindre at for mange bliver alvorligt syge på én gang. Derfor kæmper vi videre”, sagde Frederiksen.

Fredericia AVISEN er live i tekst fra pressemøde her:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer