Fredag fra 15-18.00 har Gardenia Blomster på Gl. Landevej besøg af den lokalfødte smykkedesigner Tina Povlsen. Hun viser en helt ny smykkekollektion, der bærer navnet, Gardenia.

Se indslaget og hør Lone Eriksen fra Gardenia Blomster fortælle om nyheder, tips og trends til den kommende tid, og ikke mindst konfirmation og bryllup anno 2020.

Nogle af de smukke buk

Fredericia AVISEN talte også med smykkedesigneren Tina Povlsen om serien.

“Tilbage i 1980erne gik jeg i “Huset” og lavede jeg smykker. Det gik i stå, da jeg flyttede til Sjælland, men for fem år siden tog jeg det op igen og stiftede firmaet Aurum Cordis Jewelry, hvor jeg siden april 2016 har produceret smykker til salg,” fortæller Tina og fortsætter:

“Virksomheden er stadigvæk i sin spæde opstart. Jeg arbejder fuld tid ved siden af. Men det går godt, jeg får solgt alt det, jeg producerer.”

Perler fra Gardenia-serien

Hvorfor en Gardenia-serie?

“Jeg var i Fredericia i Julen, hvor jeg talte med Lone. Hun spurgte, hvordan det gik med mine smykker, og i den samtale blev vi enige om at lave noget sammen. Vi blev også enige om et koncept med forår og efterår. Så jeg udviklede en kollektion, der matchede Lones kundegruppe. Det er blevet kollektionen Gardenia.”

Kan du fortælle, hvad det er for en kollektion?

“Det er en kollektion, der lægger sig op ad forårets trends med ædelmetal og perler. Jeg bruger udelukkene bæredygtige perler fra leverandører, der får dem fra perlefiskere, der gør det på en moderne måde, hvor man fisker perlerne fra muslingerne, men også sætter muslingerne ud igen, så de kan producerer nye perler. Kollektionen er primært lavet i sølv,” slutter Tina Povlsen.

Læs mere om smykkeforretningen her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer