Forside Erhverv Simple Living er under renovering – indretningen bliver lidt anderledes

Simple Living er under renovering – indretningen bliver lidt anderledes

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Simple Living i Gothersgade holder i disse dage lukket, men lørdag er de igen klar til at slå dørene op.

Håndværkerne er væk for en stund, da jeg går ind i butikken i Gothersgade 8. Der er ikke meget liv i butikken, der er dækket til, mens håndværkerne er i gang med at renovere butikken.

Simple Living er i gang med at blive renoveret. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Henne mod baglokalet går Ann Hellestrup rundt, og vi får talt om, hvad det er, der sker med Simple Living i forbindelse med renoveringen.

“Vi skal have en ny facade i forbindelse med byfornyelsen. Der er blevet sat en ekstra væg op, imens de bygger facaden,” siger Ann og fortæller, at Simple Living har holdt lukket siden mandag.

Det er ikke kun facaden, der får en tur, også indvendigt vil der komme forandringer.

Ud over facaden er der også renoveringer i butikken. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Kunderne kommer til at se, at butikken er lidt anderledes indrettet i forhold til, hvordan den plejer at være. Vi kommer ikke til at have vinduespladser på samme måde, mens renoveringen af facaden er i gang. Så der skal vi lige udtænke en ny plan, indtil de nye facade er færdig,” forklarer Ann og fortsætter:

“Der vil gå et par uger før facaden er færdig renoveret, men kunderne kan forvente at se, at vi står glade og klar fra på lørdag.”

Håndværkerne var ikke i gang, da Fredericia AVISEN var i Simple Living, men der var tydelige spor af, at de er i gang med noget. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Selvom Simple Livings fysiske butik er under renovering og pt. lukket, har butikken dog ikke stået helt stille.

“Der er kommet nye varer imelletmtiden, og vi har allerede lagt dem op i vores webshop, hvor der også bliver handlet fra. Så på den måde har der været noget at lave,” udtaler Ann.

Inden jeg igen forlader Simple Living spørger jeg Ann på falderebet, hvordan det har været at mangle den daglige gang i butikken.

“Man har haft lidt et savn, synes jeg. Man har sin daglige gang her, og mangler kommunikationen med de dejlige kunder. Så det har været lidt anderledes, men vi har haft gang i webshoppen trods alt,” lyder det fra Ann.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL