Lørdag eftermiddag klokken 15.15 blev en 93 årig gangbesværet kvinde med rollator, der gik ad Skt. Jørgens Gade i Odense C, antastet af to mænd og en kvinde. De var kørende i en større mørk bil og var alle af udenlandsk udseende og talte et fremmed sprog. De kørte tæt hen til fortovskanten, hvor den 93 årige gik. En kvinde på bilens bagsæde, der signaliseres som værende 40-45 år, med sort hår og midterskilning, greb fat i den 93 åriges håndled igennem bilens vindue og ville have fat i hendes guldarmbåndsur af mrk. “Skagen”.

Den 93 årige gjorde anskrig og forsøgte at vriste sig fri, hvorefter en mandlig forsædepassager, greb fat om det andet håndled og samtidig holdt hende for munden. Det lykkedes herefter kvinden på bagsædet at frarøve armbåndsuret.

Bilen kørte efterfølgende ad Skt. Jørgens gade mod Åsumvej. Ingen af gerningsmændene var på noget tidspunkt ude af bilen. Den 93 årige gik til sin bopæl i nærheden og kontaktede pårørende, som anmeldte røveriet til politiet.

– Den 93 årige er stærkt chokeret over hændelsen, men har det efter omstændighederne godt, oplyser politiet.

Hvis nogen har set disse gerningsmænd eller er blevet antastet på lignende vis i de forløbne dage, bedes man rette henvendelse til Fyns Politi på tlf. 114 med oplysnigerne.

Der er ikke flere oplysninger i sagen.