Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd stod for dagens pressebriefing, og han fremhævede fire sager fra Fredericia.

Det første han fortalte var, at der har været fire anmeldelser om musik til ulempe, men det har ikke givet anledning til sigtelser, da man de pågældende steder har efterkommet politiets første anmodning.

Onsdag klokken 05:30 kom der en anmeldelse om en brand på Overgade i Skærbæk i et udhus op af en villa. Branden er formentlig opstået grundet en ukrudtsbrænder, der blev benyttet igår aftes og så er der opstået gløder, som udviklede sig til brand. I forbindelse med branden sigtes en 54-årig kvinde for overtrædelse af beredskabsloven, og i den forbindelse får hun en bøde på 1500 kr.

I Prinsessegade ved Føtex har der mellem tirsdag klokken 14:00 og frem til 14:15 været tyveri fra en rollator. En damepung, der lå i en stofpose, blev stjålet. I pungen var lidt kontanter og sygesikringsbevis. Forudrettede er en 87-årig kvinde fra Fredericia.

På Jernbanegade ved Fredericia Banegård har der været tyveri af en taske. Det er sket den 23. juli mellem klokken 11:00 – 13:30 i en togbus, men det er først anmeldt igår. Der er stjålet en sort sportstaske med tøj og sko.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply