Fra på tirsdag vil MESSE C i Fredericia summe af liv, når op mod 30.000 byggefagfolk i løbet af fire dage forventes at lægge vejen forbi Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, BYGGERI’16. I år får messen også besøg af et hold håndværkere, der kommer lidt længere væk fra end flertallet.

”Vi får besøg på messen af 80 håndværkere fra Thorshavn på Færøerne. Det viser interessen for messen fra hele Norden. Oven i købet har XL-BYG så valgt at flyve dem ind med privatfly. Det synes vi arrangører er et meget godt udtryk for, hvor stor betydning messen har som mødested for branchen. Men det er heller ikke hver dag, at man får adgang til 300 udstillere og de seneste nyheder inden for byggematerialer, værktøj, udstyr og materiel”, siger Palle Thomsen, adm. direktør hos Brancheforeningen Danske Byggecentre, der arrangerer BYGGERI’16.

Det er XL-BYG i Thorshavn, der har inviteret de 80 håndværkere.

Om BYGGERI ’16 

BYGGERI’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia for 17. gang og er åbent dagligt fra kl. 9.30 – 17.00. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer. Fri adgang for fagfolk mod registrering.