Forside Erhverv 7K Media deltager i Erhvervstræf 7000 for 2. år i træk: Jeg...

7K Media deltager i Erhvervstræf 7000 for 2. år i træk: Jeg kan godt lide at give noget af mig selv

DEL
Foto: Ronni Høirup Indehaver & Kreativ problemløser 7K Media ApS | Reklamebureau i Fredericia

Erhvervstræf 7000, der er et samarbejde mellem Business Fredericia, FC Fredericia og Fredericia Håndboldklub, finder sted for tredje år i træk. En af de virksomheder, som er tilbagevendende, er 7K Media, hvor Ronni Høirup fortæller, at han godt kan lide at give noget af sig selv til den slags netværksmøder.

Ronni Høirup driver mediebureauet 7K Media. Han var med til Erhvervstræf 7000 sidste år, deltager igen i år. For en virksomhed som 7K Media er det vigtigt at deltage i den slags netværk.

“Det er enormt vigtigt at blive et kendt ansigt i byen. Jeg har boet her i ti år. Det gør, at jeg ikke har spillet håndbold eller gået i skole med nogle her fra, og har netværk på den måde, så omgangskredsen mangler lidt på den front. Derfor er det vigtigt, at jeg får mit ansigt vist frem, da min virksomhed er tæt knyttet til mig. Jeg kan samtidig godt lide at give ud af mig selv, og jeg kan også godt lide at dele mere, end jeg får tilbage, og det er med den tilgang, at jeg går ind til Erhvervstræf 7000,” siger Ronni Høirup til Fredericia AVISEN.

Ronni Høirup gjorde sig nogle erfaringer omkring Erhvervstræf 7000 sidste år, hvor det var nyt for ham. Han fortæller her om, hvordan det var at deltage.

“Man skal vænne sig til tanken om, at du skal rundt at gøre dig selv lækker så at sige. Du skal udstille hovedet på, at du kommer her og skal præsentere dig og din virksomhed. Det er den ene ting ved det. Den anden er den naturlige nysgerrighed, hvor du skal sætte dig op til at lytte til, hvad de andre bringer ind. Det havde jeg stor held med sidste år, hvor jeg bare stod og tog imod og hørte på hvad de andre havde af udfordringer. Qua mit arbejde vil jeg gerne hjælpe dem videre, og vi er mange, der gerne vil hjælpe hinanden til sådan noget og gøre hinanden bedre. Så man går ind i det med en nysgerrighed,” fortæller Ronni Høirup.

Det at netværket er et samarbejde mellem Business Fredericia, FC Fredericia og Fredericia Håndboldklub er noget, der er med til at fremme det hele, mener Ronni.

“Jeg synes, at det er superfint, at der er det samarbejde. Det er klart, at nogle støtter håndbold, nogle støtter fodbold og nogle har slet ikke midler til at involvere sig i sponsorater. Det er derfor rigtig fint, at man giver flere muligheden for at komme på banen til Erhvervstræf 7000,” lyder det fra Ronni Høirup.

Erhvervstræf 7000 finder sted 26. marts i FIC Lounge i Fredericia Idrætscenter. Læs mere om Erhvervstræf 7000 ved at klikke her.

DEL