Vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi kunne fortælle om en almindelige arbejdsdag i politikredsen. Der har været ekstra travlhed i nattelivet i forbindelse med ferieperioden, men ingen store sager eller fremstillinger. Klokken 19.38 skete der dog et tragisk færdselsuheld, der endte med, at en 76-årig mand afgik ved døden.

I Vorbasse Kommune kørte en 76-årig mandlig cyklist galt, da han ville passere en bil med trailer. Han væltede på cyklen, hvorefter han slog baghovedet i asfalten. Manden bar desværre ikke cykelhjelm. Han blev fløjet med lægehelikopter til Odense Universitetshospital, men i nat klokken 2 kunne hospitalet melde, at hans liv ikke stod til at redde. Umiddelbart er der tale om en usikker overhaling, der er gået galt, men en bilinspektør skal undersøge sagen, der også indvolverede en 45-årig mand fra lokalområdet, der sad i bilen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.