Det var Vagtchef Jesper Brian Jensen fra Sydøstjyllands Politi, der stod for Juleaftens sidste pressebriefing. Han kunne fortælle om to indbrud i Fredericia og et uheld med personskade til følge på 6. Julivej, da en 72-årig mand gik ud på vejen og blev kørt ned.

“Klokken 18.11 i går fik vi en melding på et færdselsuheld i Fredericia. Det er sket på 6. julivej ud for nr. 32. En 72-årig mandlig fodgænger overså en bil og gik ud på vejen, hvor han blev ramt af en bil, som en 21-årig kvinde fra Aarhus førte. Manden blev kørt til Kolding Sygehus. Han var ved bevidsthed, men havde skader på hovedet. Det forlyder i dag, at han er lettere tilskadekommen,” sagde Jesper Brian Jensen og sluttede med to indbrud.

“Det første indbrud er anmeldt kl.19.22 i går. Indbruddet er foregået i en villa på Fælledvej, hvor en gerningsmand har opbrudt et vindue på bagsiden af villaen. Han har været rundt i huset, og det er stjålet et mindre kontaktbeløb. Gerningstidspunktet er mellem 14.30-1922. Det sidste indbrud er sket på Havepladsvej i tidsrummet mellem 16.30-19.45. Her er et kældervindue opbrudt i en villa, hvorefter gerningsmanden har været huset rundt. Det er endnu uvist, hvad der er stjålet. Gerningsmanden er kommet ud via en terrassedør.”

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer