Mandag formiddag afsluttede 7. og 8.N på Ullerup Bæk Skolen, afd. Nørre Allé, et innovationsprojekt, hvor de skulle fremlægge deres idéer omkring tilbud til unge.

Innovationsprojektet var en del af “åben skole”, som er et projekt Ullerup Bæk Skolen, afd. Nørre Allé kører med forskellige virksomheder. Denne gang var projektet i samarbejde med Business Fredericia.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Mandag morgen var der semifinaler i projektet, og klokken 10:00 gik finalen løs. Fredericia AVISEN var med til finalen, hvor der var seks grupper, som hed følgende:

MFU (7.N)
Secondhand Vintage (8. N)
Airpark (7.N)
Fredcycling (8.N)
Fredericia Tivoli (7.N)
Empire State (8.N)

Grupperne fremlagde i nævnte rækkefølge deres projekt foran deres klassekammerater, lærere og de to dommere fra Business Fredericia, Stephen Bihl og Benedicte Mejrup.

Grupperne havde lavet modeller, som skulle illustrere deres planer. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I oplægget til projektet var der lagt op til, at grupperne skulle finde frem til projekter, der kan aktivere unge og samtidig måtte projekterne godt være bæredygtige, som Stephen Bihl udtrykte det.

Det levede alle finalisterne op til. Der var tænkt bæredygtighed ind i det hele med, at man blandt andet kunne bruge træ fra træerne i Hannerup til bænke og lignende ting i forbindelse med de forskellige projekter.

Kreativiteten var i højsædet med flotte modelbygninger. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter endte fremlæggelse voterede Stephen Bihl og Benedicte Mejrup, og efter en tæt afgørelse fandt de frem til en top-3, som blev:

Nummer et: Empire State
Nummer to: Fredcycling
Nummer tre: Airpark

De fik alle gavekort til Fredericia Shopping. Deltagerne på vinderholdet fik et gavekort på 200 kr, nummer to fik et gavekort på 150 kroner, mens tredjepladsen fik et gavekort på 100 kroner.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efterfølgende talte Fredericia AVISEN med Ajshe, Man, Valentina og Habiba, der var på vinderholdet, Empire State.

“Jeg synes, at det var svært, fordi vi har lavet produktet mere end én gang, da vi lavede om på det undervejs,” siger Ajshe og bliver suppleret af Valentina:

“Det blev nemmere og nemmere desto længere vi kom med det.”

Hvad gjorde I jer af tanke om jeres projekt med en park?

“Det var sjovt at lave noget nyt. I starten samlede vi mange ting sammen, blandt andet med spa, men til sidst besluttede vi os for at lave en park,” forklarer Ajshe.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvordan var det at vinde det hele?

“Jeg var lidt chokeret, jeg tror ikke nogen af os havde regnet med det. Jeg er stolt over, at vi vandt,” udtaler Valentina.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.