Det er eftertragtet at bygge nyt i Middelfart Kommune. Med 63 nye parcelhusgrunde på vej, så mere end fordobler kommunen udbuddet af kommunale byggegrunde fra 58 til 121.

Borgmester Steen Dahlstrøm ser frem til at kunne imødekomme den voksende efterspørgsel:

– Middelfart Kommune ligger centralt i landet og meget attraktivt i Trekantområdet. Det betyder god infrastruktur, mange arbejdspladser og kystnær natur. Derfor er det vigtigt, at vi udstykker nu, så der kommer flere varer på hylderne til dem, der gerne vil bygge nyt i Middelfart. Det er helt klart efterspurgt.

På Falstersvej i Middelfart får flere af de 32 sydvendte grunde havudsigt, og i Båring (19 grunde) og Skrillinge (12 grunde) trækker gode lokalsamfund med nærhed til skole og institutioner. Hos RealMæglerne i Middelfart glæder de sig til at trække i arbejdstøjet:

– Vi er både stolte og glade over, at Middelfart Kommune har udvalgt os til at forestå salget af de tre nye kommunale udstykninger, som netop nu er under byggemodning. Det er en helt usædvanlig spændende opgave, vi er sat til at løse, da udstykningerne med deres placering henvender sig til forskellige målgrupper, alt efter om beliggenhed, udsigt eller pris vejer tungest, når beslutningen om at bygge nyt skal tages, udtaler Daniel Andersen i Middelfart Kommunes pressemeddelelse.

Alle udstykninger ligger i umiddelbar nærhed til E20 og en af kommunens fem togstationer, så nybyggerne kan se frem til at kunne nå omkring en halv million arbejdspladser inden for en times kørsel.

Klar til salg til september
Hos Middelfart Kommune forventer plan- og byggechef Jørgen Knudsen, at grundene på Stiklingen og Falstersvej er klar til salg i starten af september i år, mens grundene i Båring må vente til senere på året.

– Grundstørrelserne starter ved ca. 700m2, men priserne kender vi først omkring slutningen af august. Til gengæld er vi kendt for vores hurtige sagsbehandling og byggevenlighed her i kommunen, så når kunden først har købt byggegrunden, vil vi gøre vores ypperste for, at byggeriet af drømmehuset kan komme i gang, lover Jørgen Knudsen.

Interesserede kan allerede nu kontakte RealMæglerne på tlf.: 7199 5500 eller på mail 5500@mailreal.dk for mere information.

Fakta om byggegrunde i Middelfart Kommune
Middelfart Kommune sælger allerede et bredt udvalg af byggegrunde igennem Danbolig Fredericia & Middelfart, som kan ses på kommunens hjemmeside www.middelfart.dk/byggegrunde. De eksisterende byggegrunde fordeler sig over det meste af kommunen, og med de kommende udstykninger kan kommunen igen tilbyde de efterspurgte parcelhusgrunde tæt på Middelfart by.