Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne fortælle om en række indbrud til at starte med. Det førstnævnte skete i Toldbodgade i Kolding i en virksomhed mellem søndag klokken 23:58 og 00:10. Et vindue er blevet opbrudt med et koben, men der er ikke tegn på færden i bygningen, hvorfor der heller ikke er stjålet noget.

På Nordre Ringvej har der været forsøg på indbrud på et kontor. Det er sket mellem fredag klokken 16:00 og frem til mandag klokken 07:30. Man har et forsøgt at opbryde et vindue med et koben.

På Rytterskolevej i Nr. Bjert har der mellem mandag klokken 08:00 og frem til klokken 15:30 været indbrud. Man har opbrudt en terassedør til stuen og har stjålet en designstol.

I Sjølund har der været indbrud på Sjølundsgade. Det er sket mellem søndag klokken 07:30 og frem til mandag klokken 18:45. Man har knust terrassedøren og stjålet smykker og spiritus.

Mandag klokken 21:12 blev en 62-årig mand bragt til standning på en kabinescooter på Hoppesvej i Vonsild. Manden havde haft et solouheld, og i den forbindelse kom politiet frem til stedet og kunne konstatere, at manden havde kørt spirituskørsel og havde kørt knallert i frakendelsestiden.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer