Fredag d. 3. juli åbner Fredericias 6. JuliJazz- Blues Festival med et brag af en koncert, når svenske Baskery og the good old man Henning Stærk byder på en dobbeltkoncert i festivalteltet i Kirkestræde.

På tourne med Robbie Williams
Den svenske trio Baskery står uden tvivl på tærskelen til deres internationale gennembrud. I maj måned har de turneret med ingen ringere end Robbie Williams, og midt i juli tager de på tourne i USA og Canada. Der er ingen tvivl om, at Jazzklubben her har gjort et vaskeægte scoop.

De 3 smukke svenske søstre Greta, Stella og Sunniva Bondesson er blevet sammenlignet med alt fra Abba over Led Zeppelin til Motörhead. De spiller således heller ikke traditionel country musik, men iblander blues, roots, bluegrass og americana. De tager det ligefremme udtryk fra punken og forener det med singer/songwriter genren.
Baskery har en gang tidligere optrådt i Det Bruunske Pakhus, hvor de tog alle med storm. De har indtil videre udgivet 2 albummer og er kendt for at levere et yderst medrivende live-show.

Henning Stærk fejrer 50 år på scenen
Henning Stærk fejrer i år sit 50 års jubilæum, og giver i den anledning koncert i Fredericia!!
Siden debuten og den spæde start tilbage i 1960’erne har Henning Stærk været en fast bestanddel af den danske rockscene, og Henning Stærk er i dag en af dansk rocks mest kendte og respekterede sangere. Henning Stærks CV er efterhånden godt fyldt ud med blandt andet 2 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og langt over 3000 koncerter igennem en allerede lang og imponerende karriere.

Henning Stærk er en showman uden lige, og hans liveoptræden og musikalske repertoire er også grunden til, at publikum bliver ved med at valfarte til hans koncerter. For hvem andre kan egentlig svinge en mikrofon som Henning Stærk?

Rock n’ roll er Henning Stærks ledestjerne, og hvem husker ikke sangene ”Fire”, ”Sweetheart” og ”Dreams to Remember”, som Henning Stærk alle har gjort til klassikere. Rutine fornægter sig aldrig, og Henning Stærk er altid garant for et show på allerhøjeste musikalske og underholdningsmæssige niveau.

Kylling og jordbær
I forbindelse med koncerten er der mulighed for at tilkøbe den traditionelle 6. juli-menu, der består af stegt kylling med nye kartofler og agurkesalat samt jordbær med fløde. Menuen serveres i teltet kl. 18.30, og man har således også sikret sig de bedste pladser til koncerten, hvis man deltager i middagen.

Billetter til koncert og 6. juli menu kan købes på bruunskepakhus.billetten.dk, i Det Bruunske Pakhus samt Fredericia Bibliotek.