Forside Fredericia 58-årig mand røg ud over altan efter tumult

58-årig mand røg ud over altan efter tumult

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

En 58-årig mand røg tirsdag eftermiddag ud over en altan på Ullerupdalvej, efter der har været tumult i en lejlighed. Der er tre anholdte i sagen.

Den 58-årig mand er indlagt på Kolding Sygehus med et brækket ben. Det er uvist om han selv er hoppet ud over altanen, eller om han er blevet skubbet ud. Det oplyser Vagthavende hos Sydøstjyllands Politi, Jørn Byrstrup til Ritzau.

I lejligheden har der været tumult og slagsmål forinden, og i den forbindelse med er to mænd på 41 og 50 år, samt en kvinde på 42 år anholdt.

“Sagen efterforkes og der er afhøringer her til formiddag,” oplyser Vicepolitiinspektør, Finn Ellesgaard.

Indbrud i container

Mellem fredag klokken 16:15 – 07:20 har der været indbrud i en container på Erritsø Bygade, hvor der blandt andet er stjålet elværktøj.

Indbrud i villa

Mellem fredag klokken 15:00 – tirsdag klokken 16:00 har der været indbrud i en villa på Stenhøjvænget. En terrassedør er blevet opbrudt, men det er uvist, hvad der er stjålet.

Mellem fredag klokken 18:00 – tirsdag klokken 21:15 har der været indbrud i en villa på Nymarksvej. Man er kommet ind ved hjælp af et koben, men det er uvist, hvad der er stjålet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen
DEL