INTRO:

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i kælderrum

Mellem tirsdag klokken 09:00 – onsdag klokken 16:30 her der været indbrud i et kælderrum i Sønderparken. En hængelås er blevet klippet over med en boltsaks, og der er blevet stjålet et tv, to MacBooks, lamper, en pladespiller og en PlayStation 3.

Færdelsuheld på Prangervej

På Prangervej ved Vestre Ringvej var der onsdag klokken 07:51 et færdelsuheld. En personbil påkører part 2, som bliver ramt på venstre bagskærm i forbindelse med ligeudkørsel. Påkørslen gør, at pat 2 rammer ind i en tredje bil. Part 1 kørte fra stedet uden at give sig til kende, men blev efterfølgende standset af to vidner. Personen i bilen ville ikke snakke med vidnerne, og smuttede igen. Politiet skal derfor lave yderligere afhøringer, og vil efterfølgende sigte part 1 for at køre fra et færdelsuheld.

Færdelsuheld på Snaremosevej ved Røde Banke

Onsdag klokken 12:12 var der et færdelsuheld på Snaremosevej ved Røde Banke. Anmelder holdt i krydset, og evnede på at køre. Foran holdt en bil, som ifølge anmelder gik i bakgear, og kørte ind i anmelder, mens hun ventede på at komme frem. Vedkommende, der er en 57-årig mand, vil ikke vedkende at have gjort det, og vil ikke give oplysninger ifølge anmelder, der også oplyste til politiet, at manden lugtede af alkohol. Politiet kom til stedet, og endte med at sigte den 57-årig mand for spirituskørsel

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere