Garage Burger i Fredericia havde i går inviteret bikere fra hele landet til to timers hygge og musik på Axeltorv i Fredericia. Det valgte hele 500 bikere at benytte sig af. Der blev fremvist kværn, spist burgere og lyttet til musikken fra det lokale folkemusikband, Daniels Trip.

Maria Kissov havde i går sammen med sine kolleger arrangeret endnu et bikertræf på Axeltorv i Fredericia. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Og sikke en tur alle kom på. Stemningen var god, sommervejret gik an og alle fik en på opleveren, da 500 bikere brummede sig vej til Axeltorv i Fredericia, hvor byens populære burgerbar, Garage Burger havde linet et overflødighedshorn af god musik, kolde øl, colaer og naturligvis burgere op. De 500 gæster gik rundt imellem hinanden og så på motorcykler, rockede med til musikken og havde i det hele taget en fed eftermiddag. Det glæder eventkoordinator Maria Kissov fra Garage Burger:

Garage Burger 4. august 2019.

“Det var vildt festligt, og nærmest trist, da musikken stoppede kl.14.00. Daniels Trip spillede virkelig godt, og skabte et inferno af liv, hvor også børnefamilier kiggede forbi. Mange af børnene endte med at se og sidde på motorcyklerne. Det var bare en totaloplevelse, og lige præcis det, vi håbede på, siger Maria Kissov og fortsætter:

“For mig var det gåsehudsværdigt, da Købmagergades normale stille søndagsliv fik en ny lydkulisse. Massevis af motorcykler brummede imod os, og fra larmen finder de roen til at parkere perfekt på rad og række. Det er da fedt. “

Garage Burger 4. august 2019.

Ideen opstod fordi Garage Burger ville have noget liv på Axeltorv. Vi tog udgangspunkt i sommerevents, og så kan vi jo godt lide motorer og sådan noget. Det matcher vores koncept til perfektion.

“Der var mange gengangere fra første gang, og de sagde, at de synes, at det var fedt, og håbede, at vi ville lave det igen. Der var også mange lokale bikere, der synes, at det generelt er fedt med et træf i Fredericia og det at komme ud på denne måde,” siger Maria og slutter:

Garage Burger 4. august 2019.

“Det er helt sikkert noget, vi vil gøre igen. Vejret skal naturligvis være med os, og det er det jo ofte i sommermånederne, men vi vil helt sikkert fortsætte med at lave arrangementer, der får gang i Axeltorv og området omkring os.”

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00