Foreningens 50+ Senior Erhverv Fredericia gør nu en ekstra indsats for at udbrede det frivillige tilbud. Det sker gennem et åbent-hus-arrangement, der løber af stablen torsdag d. 10. september fra kl. 10 – 18 i Gothersgade 12. Her kan alle interesserede besøge foreningens lokaler og der vil være korte intro-foredrag flere gange i løbet af dagen.
Men behovet for synlighed gør også at foreningen rykker udenfor på Gågaden i Gothersgade og byder på bolcher og kaffe, samt en snak om forenings aktiviteter.

– Vi har ganske enkelt helt konkret udfordret den manglende synlighed, ved at få lavet nogle store beach-flag, så vi i bogstavliste forstand kan ses når vi er på gaden eller til jobmesser, beretter formanden for de ca. 125 medlemmer, oplyser formanden for 50+ Senior Erhverv Fredericia, Jørgen Dohn Rix.

Foreningen har et forbilledligt samarbejde med Jobcenter Fredericia, både om information til jobsøgende over 50 år om foreningen og i forhold til konkret samarbejde om kandidater til Jobcenterets rekrutteringsarbejde. Formanden fortæller, at det er et samarbejde mange af de 23 andre lignende foreninger over hele Danmark, misunder 50+ i Fredericia for.