Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd stod for dagens pressebriefing og han valgte at fremhæve en enkelt episode fra Fredericia, som han kaldte lige på og hårdt.

På Vesterbrogade truede en 50-årig mand fra Odense en 32-årig fredericiansk mand med en skruetrække efter at have løbet efter ham i 50 meter. Ifølge Arno Rindal Petersen sagde den 50-årig mand blandt andet: “Jeg vil flænse dit ansigt op.”

“Vi kom til stedet og anholdt manden og kørte ham til politistationen i Fredericia. Pludseligt vendte han vreden mod tjenestemænd, der håndterede ham. Pludselig stak manden en finger i øjet på en mandlig kollega, som også blev bidt i venstre overarm. Han har også skubbet en kvindelig betjent i brystkassen med to hænder. Manden sidder stadig anholdt, og skal formentlig fremstilles senere,” siger Arno Rindal Petersen.

I nat klokken 04:26 rykkede TrekantBrand Fredericia ud, men det var til en episode ved afkørsel 62 Kolding Ø. 

“En personbil kørte af vejen mellem afkørsel 62 sydgående retning og Højvangen. Bilen kørte ned af en skrant og landede på hovedet, og føreren ringede derfor 112, da han ikke selv kunne komme ud af bilen. Vi kørte rundt sammen med Falck og ledte efter den, men den var svær at finde. vi fik hjælp af en lastbilchauffør, da han har bedre udsyn. Vi endte med at finde bilen, der lå mellem træer og buske. Da vi havde fået bilen op kunne føreren selv kravle ud og var uskadt,” siger Arno Rindal Petersen.

Føreren af bilen var 19-årig kvinde fra Ørbæk.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer