Thailand er blevet en populær feriedestination, hvis turen skal gå et eksotisk sted hen. Særligt udenfor sommersæsonen er det blevet populært. Her følger en række gode tips i forbindelse med en ferie i Thailand.

Før man tager afsted, er det altid en god idé at hæve valuta. Man slipper for et gebyr for at hæve, man slipper for at skulle bruge en ukendt hæveautomat og ikke mindst slipper man for at skulle tænke over, at man skal huske at hæve valuta, når man ankommer. Valutakurser kan også veksle, og her er det som regel den bedste kurs, som man får i en dansk bank, og det giver endnu en grund til at bestille thailandske baht hjemmefra.

Generelt er Thailand billigt at leve i, når man er vant til vesteuropæiske priser. Man kan derfor eksempelvis komme ud at spise fine steder for, hvad man kan betegne som ”ingen penge”, i forhold til vestlige priser. Vær dog opmærksom på, at der er de klassiske turistfælde, og man i nogen tilfælde kan blive snydt i form af prisstigninger på maden, hvis der står turist i panden på en

Pas på dit dataforbrug

På de fleste abonnementer er det muligt at få roaming i udlandet, men det er som regel begrænset til at være i EU. Derfor skal man være varsom med at gå på nettet fra mobilen, når man ikke er på WIFI. Hvis man vil være på den sikre side, kan man med fordel købe et thailandsk taletidskort med x gb data, som man kan bruge, mens man er i Thailand.

Oplev alt fra storbyen til øerne

Man kan opleve mange forskellige ting i Thailand. Øerne med strandene er de oplagte feriemål, men når man er afsted, kan det være spændende t udforske flere forskellige steder. Man kunne fx kombinere turen til Thailand med en storbysferie til Bangkok og så en uge på en af øerne.

Spiritus i Thailand

Er man typen, der er til at smage på det lokale, har Thailand flere lokale specialiteter. Thailænderne er dog ikke kendt for god øl eller vin, hvorfor det anbefales, at man tager mere kendte mærke af den slags, hvis man ikke vil have overraskelser.

Tag på stranden!

Thailand er specielt kendt for deres flotte strande. Der er et hav af muligheder for at komme på en idyllisk strand, som man kun har set på billeder og i diverse tv-serier, hvor man misunder deltagerne for at være i sådanne omgivelser. Man får derfor en unik mulighed for at opleve nogle sande perler.

I nogle tilfælde kan man dog opleve, at det koster lidt penge at være ved strandene, der i langt de fleste tilfælde er offentligt tilgængelige. Når man er på stranden, vil man formentlig også støde på et turistfænomen i form af sælgere, der vil sælge alt fra solbriller til legeredskaber, som man kan bruge i forbindelse med besøget på stranden.

Annonce