Onsdag den 22. september 2021 er en 48-årig mand fra København blevet idømt 6 års fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 6 år for drabsforsøg, ulovlig indtrængen og brugstyveri, ved Retten i Kolding. Derudover skal han betale 30.000 kr. i erstatning til forurettede.

Et enigt nævningeting afsagde torsdag den 16. september 2021 kendelse om, at den 48-årig mand var skyldig og i dag skulle spørgsmålet om straf afgøres.

Den 48-årige blev dømt for forsøg på manddrab og ulovlig indtrængen, da han den 3. september 2020 ca. kl. 8.15 trængte ind i en lejlighed på en adresse i Vejle, hvor han stak en dengang 49-årig mand fra Vejle flere gange med en kniv, som han havde medbragt, og overhældte ham med kogende vand. Den 49-årige fik i forbindelse med overfaldet blandt andet en læsion på milten og flere 2. grads forbrændinger på kroppen.

Den nu dømte flygtede efterfølgende ud af vinduet. Han blev umiddelbart efter anholdt af Sydøstjyllands Politi på motorvejen.

Den 48-årige mand er også blevet dømt for brugstyveri af en taxa, som han brugte til at køre fra København til adressen i vejle.

Nævningetinget frikendte den 48-årige for to andre forhold fra august 2020, der omhandler trusler mod en mand og brandstiftelse ved at sætte ild til en affaldscontainer, som antændte en varebil.

Den 48-årige udbad sig betænkningstid. Han er fængslet efter dom.