Politikommisær Nicolaj Rasmussen stod for dagens døgnrapport, og han kunne bertte om et par indbrud og en færdselssag. Han lagde ud med at fortælle om indbruddene startende med et på Degnevænget i Vamdrup, hvor der har været ubudne gæster mellem torsdag klokken 16:00 og frem til lørdag klokken 16:00. Man er kommet ind ved at opbryde et vindue, og har stjålet to bordlamper.

Der har også været indbrud i to containere på Hesselly i Kolding. Det er sket mellem fredag klokken 12:00 og frem til mandag klokken 07:00. Låsen til containerne er skåret op med en vinkelsliber. Der er tale om to forskellige forudrettede og i den ene sag er det ikke opgjort, om der er stjålet noget og i den anden sag er der stjålet værktøj som en vinkelsliber og boremaskiner.

Den sidste sag Nicolaj Rasmussen nævnte var et færdselsuheld på Fjordvejen i Strandhuse klokken 19:41. Part 1, der er en 19-årig mand, kom kørende i østlig retning og påkørte part 2, der er en 46-årig kvinde, som kørende i sydlig retning. Den 46-årig kvinde blev kørt til tjek på sygehuset, men er ikke kommet til skade, oplyser Nicolaj Rasmussen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer