452 kvinder kommer til at opleve et eventyr i Hannerup Skov. I buldrende mørke skal de gennemføre et fem km forhindringsløb. På deres vej kommer de igennem tæt skov, hvor deres pandelamper lyser op. Fakler og lys vil andre steder vise vejen mod næste forhindring.


Den natsorte skov vil genlyde af latter og små hvin når en deltager glider i mudderet, og en opmuntrende snakken når uvisheden om næste hjørne banker på.


Hurtigt udsolgt

De 452 kvinder der nåede at sikre sig en billet inden, løbet blev udsolgt kan se frem til en anderledes løbsoplevelse i Hannerup Skov. Har man deltaget før, skal man glæde sig endnu mere. Ruten er blevet ændret, så man kommer ud i helt nyt terræn. Derudover er kommunens medarbejder, i fuld gang med at fælde træer, så der er mange anderledes udfordringer, så man skal huske at se ned. Takket være, det våde vejr, bliver mudder ikke en mangelvare, og skovens bund er derefter.

Tag ikke fejl, Hannerup skov er nok mørk, men kvinde latter vil kunne høres. Når mudderet skal forceres, undslipper der lidt hvin og skrig, og latteren forsvinder, men vær ikke bange. For kort efter, vil man igen kunne høre kvinder grine og hjælpe hinanden op igen. Der vil være en opmuntrende snakken, når mørket og uvisheden banker på, omkring hvert hjørne i mørket.

Grunden til den store succes, er at det er et anderledes løb som er lidt Ekstremt, man får en anderledes oplevelse, når mørket falder på, det skærper ens sanser. Samtidigt er løbet tilpasset så alle kan være med, det er deltagerne selv der sætter grænserne, vi skaber rammerne.

Løbet foregår kl. 19 i bælgmørke. Alle kvinderne har pandelamper på når de sendes ud de ca. 5 km. i Hannerup skoven, i intervaller a 25 deltager, hvert 1½ minut. Alle deltager er sendt ud på ruten kl. 19:25. Første deltager forventes i mål kl. cirka 19:30 og sidste forventes i mål kl. cirka 20:45 Klubhuset på Hannerup Engvej danner rammen for stævnepladsen.

Stævnepladsen oser af hygge med ildtønder, speaker og musik, blandet med flammekastere, røg og farver. Alle deltagerne har mulighed for at få gang kartoffel‐ pastasalat med lune frikadeller til, når de er kommet I mål og har modtaget deres velfortjente medalje.

Mange frivillige
Ladies Mud Race Dark Edition er arrangeret af frivillige fra Firmaidrætten Fredericia og Motionsklubben 01. 65 frivillige er i gang den 1. marts, med opgaver, som at give kvinderne startnumrene, vejviser ude på ruten, de råder og vejleder ved forhindringerne, hepper og giver motiverende tilråb, og vigtigst af alt, er de klar med medaljer til alle de deltagende kvinder. Til sidst står de klar med mad til deltagerne efter løbet.

Heldigvis har vi en stor frivillige database og der er altid plads til flere, så har man tid og lyst til en anderledes oplevelse, så mød os til vores arrangementer, eller skriv til os.

Dark Edition i 6 byer

Det er ikke kun Fredericia som har Dark Edition. I 2022 har yderligere 5 byer budt ind på Dark Edition.
Svendborg, Skanderborg, Aalborg, Hillerød og Næstved er klar til at udfordre kvinderne.
På landsplan har 1900 kvinder indtil videre indløst billet til Ladies Mud Race Dark Edition 2022, som alle
foregår i marts måned.