I nat ville en 45-årig mand have alkohol på Circle K på Vejlevej, men trodsede afskærmningen og politiet blev derfor tilkaldt.

Dagens pressebriefing stod Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard for. Han startede ud med at nævne et indbrud i en villa ved Hybylund, der er noteret til i nat klokken 04:13.

»Et vinduesparti blev brækket op med et koben, og efterfølgende er det taget ud for, at han kunne komme ind,« siger Finn Ellesgaard og oplyser, at der ikke er stjålet noget, men at der til gengæld er efterladt en sko på gerningsstedet.

Onsdag klokken 00:19 gik en 45-årig fredericiansk mand ind på Circle K på Vejlevej, og han gik direkte hen og tog en øl og åbnede, selvom der var en afskærmning til sektionen som følge af de nye retningslinjer.

»Han fik at vide, at det må han ikke, og vi blev derfor rekvireret og så ville han slet ingenting. Han ville ikke oplyse navn, og pludselig tog han om en af tjenestemændenes og han sigtes derfor vold mod tjenestemand,« siger Finn Ellesgaard.

Den 45-årig mand røg efterfølgende til afrusning i detentionen i Vejle.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer