To kendte musicalskuespillere krydser kærlighedsklinger til sommer på Fredericia C – på havnen, når amorinerne farer frem og tilbage og på kryds og tværs i Fredericia Teaters produktion af A Midsummer Night’s STEAM.
De har hver deres hovedrolle i hver deres musical på Fredericia Teater, men nu skal de spille over for hinanden i den magiske kærlighedskomedie STEAM. En soul-pumpet udgave af Shakespeares A Midsummer Night’s Dream. Emil Birk Hartmann kender vi som Mick i Shu·bi·dua – The Musical og Lars Mølsted vil til efteråret spille rollen som Quasimodo i Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical. Nu krydser de to kærlighedsklinger i en ny forestilling, udviklet af Uterus og produceret af Fredericia Teater.

Quasimodo og Mick er et godt team, fortæller Emil Birk Hartmann: “Jeg tror faktisk, at Mick og Quasimodo kunne blive rigtig gode venner, hvis de mødte hinanden i virkeligheden. De er to akavede mennesker, som på hver deres facon prøver at finde deres plads i verden. Jeg glæder mig meget til at spille sammen med Lars Mølsted. Udover at vi er venner privat, så er Lars en enormt kvik og ærlig skuespiller, som arbejder hårdt, seriøst og vigtigst af alt er meget generøs med alt, hvad han kaster ud i.”

Aldrig set før
Ud over de to kendinge byder STEAM på et spændende cast med både nye talenter og gengangere fra Fredericia Teaters succesfulde repertoire. Mød bl.a. Christian Collenburg, Frederikke Maarup Viskum, Anne Fuglsig som alle har medvirket i flere af Fredericia Teaters forestillinger sammen med teatrets faste skuespillere Bjørg Gamst, Maria Skuladottir og Thomas Jensen som vi også får set helt nye sider af.

Også et helt nyudklækket talent fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia er på rollelisten. Katrine Jenne er musicalperformer og har været en del af ensemblet på Fredericia Teater under sin uddannelse, men nu debutterer hun i STEAM i rollen som Adria: “Jeg føler mig helt ekstremt heldig og privilegeret over at få lov til at skulle lave en splinterny forestilling med et super fantastisk cast og i en helt ny sceneopsætning udendørs på Fredericia C – som aldrig er set før på Fredericia Teater.”

Teaterchef Søren Møller er endnu en gang stolt over at præsentere et talentfuldt hold til en Fredericia Teater-produktion: “Det er jo ingen hemmelighed at vi altid går efter at caste de helt rigtige skuespillere til rollerne og ikke dem, der er kendt fra tv. Og denne gang har vi kombineret nogle af de lidt mere erfarne skuespillere, som er kendte navne fra vores tidligere produktioner, med nogle helt nye og friske talenter. Jeg glæder mig meget til at se dem alle sammen i STEAM. Når jeg kigger på dette hold, bliver jeg oprigtigt glad og forventningsfuld helt inde ved hjertet.

En soul-pumpet musical
Sidste år var det den anmelderoste rock-musical Bleeding Love og forrige år var det den hårde rock-musical LIZZIE, Fredericia Teater havde på plakaten. Nu præsenterer teatret endnu engang en musical med en særlig musikgenre – nemlig soul. Og castet er allerede begejstret for musikken: “Helle Hansens soulede musik! Jeg glæder mig som et lille barn til at synge hendes numre hver eneste aften”, fortæller Katrine Jenne.

Emil Birk Hartmann stemmer i: “Jeg glæder mig rigtig meget til at være med i STEAM, så at nævne én ting føles som at tage noget fra de utallige andre grunde til, hvorfor jeg glæder mig. Men nu når du vrider armen om på mig, så glæder jeg mig mest til at få lov til at synge musikken, som er skrevet af Helle Hansen. Jeg er stor fan, og det er en stor ære at få lov til at føre hende musik op på scenen.”

Premiere:
23. juni 2016 på Fredericia Havn

Ingen forestillinger d. 25., 26. og 27. juni.
Forestillinger spiller indtil 6. juli.

Billetpriser: kr. 125.
Billetbestilling: www.billetnet.dk – 7015 6565
Rolleliste:

Adria Katrine Jenne
Elena Cecilie Thiim
Luigi Emil Birk Hartmann
Dino Lars Mølsted
Bob Christian Collenburg
Peggy Frederikke Maarup Viskum
Dorothy Anne Fuglsig Jensen
Gracy-Lou Bjørg Gamst
Titania Maria Skuladottir
Puck Thomas Jensen

Om A Midsummer Night’s STEAM:
I A Midsummer Night’s STEAM følger vi fire elskendes kamp for at overvinde forhindringerne ved at finde – og vinde – ægte kærlighed. Adria, Elena, Luigi og Dino er forelskede på kryds og tværs, men må ikke få dem, de gerne vil have. Alt bliver dog vendt op og ned, da de i en flugt ender på havnen og møder både frisører, feer og en kærlighedsblomst, der hurtigt kommer til at skabe masser af kaos!

A Midsummer Night’s STEAM er baseret på Shakespeares En Skærsommernats Drøm, men er flyttet fra Shakespeares eventyrskov til 1960’ernes New York.
Det er en nyskrevet musical fyldt med humor, gangstere, intriger, magi og frem for alt masser af lækker soulmusik.

Location:
Som noget fuldstændig nyt bliver musicalen opsat på Fredericia C – på Fredericia havn, og de lokale omgivelser vil med garanti give musicalen en helt særlig stemning. Vi glæder os til at udforske havnens mange muligheder og spille en ordentlig omgang soul-fuld Shakespeare for publikum i den danske sommer!