Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd, der stod for tirsdagens pressebriefing. Han kunne fortælle, at kommunikationsafdelingen står for håndteringen af skuddrabet i Korskærparken.

Til gengæld var der et par andre episoder, som der blev oplyst om. Mandag klokken 10:46 kom der via 112 en melding om en brand på Tornsagervej i Pjedsted. En patrulje og TrekantBrand rykkede ud til stedet, og kunne konstatere, at der ikke var tale om en brand, men en røgudvikling, som skyldtes, at skorstenen var tilstoppet og det gjorde, at røgen kom ud alle mulige steder fra huset.

Mandag klokken 18:48 rykkede politiet ud til en adresse på Holbergsvej. En person havde observeret, at der var en flok ophidsede mennesker. Da politiet kom til stedet blev en 43-årig kvinde sur og slog ud efter en kvindelig politibetjent, som efterfølgende fik fornærmende tiltale af den samme kvinde. De forhold blev den 43-årig fredericianer sigtet for. Hun blev i den forbindelse anholdt, og er blevet afhørt samt løsladt igen.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer