3F Fredericia får i en 4-årig periode, ansvaret for kontaktforløbet for dagpengemodtagere i opsigelsesperioden og de første 3 måneder af ledighedsforløbet. Dette sker som et led i forenkling af beskæftigelsesindsatsen.

3F Fredericia har igangsat en række initiativer for at højne kvaliteten af jobformidlingen. Dette er bl.a. en screening af ledige, kontakt til virksomheder med henblik på besøg, inddragelse af hele netværket af vores Tillidsvalgte, samt oprettelse af jobformidlings-telefon.

3F Fredericia har store forventninger til egen indsats og de resultater, som skal skabes til gavn for både det enkelte medlem, virksomhederne og samfundet.

Næstformand Henny Kristiansen udtaler: “Vi har gode forudsætninger for at bringe vores medlemmer ud af ledighed, da vi kender vores medlemmer.

Vi har vi et stærkt kendskab til vores medlemmers arbejdsliv, hvilke brancher, de har erfaring indenfor og vi kender vores medlemmers kompetencer.

Vi kender også de virksomheder, vores medlemmer typisk arbejder i og det er med til, at vi kan yde en kvalificeret jobformidling, hvor det rette match for alle parter sker allerede ved første formidling. På den måde minimeres risikoen for både negative menneskelige og økonomiske omkostninger.”

Initiativet Mere ansvar til A-kasser trådte i kraft d. 1. januar 2020 og udspringer af aftalen om en forenklet beskæftigelsesindsats, som et bredt flertal i Folketinget indgik i august 2018.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer