I nat var en 37-årig kvinde meget konfliktsøgende på Fredericia Banegård, og endte med at blive anholdt og blev taget med i detentionen. 

Tirsdag klokken 11:05 har der været forsøg på indbrud. Det er sket på Højmosevej i en KFUM-spejderhytte.

– Anmelder oplyser, at låsene til to containere er forsvundet, men at der ikke er stjålet noget. Det er mistænkeligt, da de pludselig er væk, siger Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

Der har været indbrud i en butik i Norgesgade. Det blev anmeldt tirsdag klokken 12:26.

– Det er sket i en butik med kælderrum, hvor døren til kælderen er sparket op. Rummet indeholdt lagervarer til malerforretningen. Der er stjålet forskellige materialer til i alt 5000 kroner. Der er ingen videoovervågning på stedet, siger Kenneth Nielsen.

I nat klokken 02:59 måtte politiet en tur på banegården i Fredericia. Det skete, da en kvinde var udadreagerende og konfliktsøgende.

– Vi sendte en patrulje til stedet, og de forsøgte at få talt personen ned, men det lykkedes ikke. Kvinden blev derfor anholdt og indbragt til detentionen. Der er tale om en 37-årig lokal kvinde, siger Kenneth Nielsen.

Det er i dag store genåbningsdag. Forsamlingsloftet hæves og restaurationerne må igen have gæster, og det har politiet fokus på.

– Det der især er fokus på er restaurationerne, hvor man skal fremvise coronapas, og så har vi fokus på forsamlingsforbuddet udenfor, siger Kenneth Nielsen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer