Det var politikommisær Nicolaj Rasmussen, der stod for dagens døgnrapport. Han kunne fortælle om et færdselsuheld i krydset Skovbogade / Vejlevej onsdag klokken 07:50. Part 1, der er en 37-årig kvinde, kørte ind i i en 17-årig pige, der kom gående. Pigen slog i den forbindelse armen.

På Christoffer 2. Vej i Kolding er der en såkaldt undersøgelsessag igang. Anmelder, der er en 82-årig mand, klippede tirsdag hæk og da han kom ind så han en kvinde, der kom gående ud fra døren. Efterfølgende ville manden ringe til politiet, men kunne ikke komme igennem pga. travlhed. Onsdag talte den 82-årig mand med naboen, der var udsat for et lignende indbrud for to år siden. Naboen har overvågning, og på overvågningen kunne man se, at der igen var tale om samme kvinde, der var i huset. Efterfølgende har den 82-årig mand anmeldt sagen til politiet, og politiet skal nu igang med at undersøge episoden nærmere.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer