Forside Fredericia 35 seniorer hørte om elcykler hos GF Forsikring

35 seniorer hørte om elcykler hos GF Forsikring

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I tirsdags afholdt Ældre Sagen, HF Christiansen cykler og GF Forsikring et arrangement, hvor i alt 35 seniorer kom og hørte om sikkerheden på elcykler og fik lov til at prøve forskellige modeller.

Hos GF Forsikring på Strevelinsvej var der i tirsdags inviteret til et arrangement, hvor seniorer kunne komme og høre om elcykler.

Over et stykke kage og en kop kaffe hørte seniorer om sikkerheden på elcykler. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I alt var der 35 tilmeldt til arrangementet, som startede med en kort præsentation af GF TrekantOmrådets forretningsfører, Pia Knappe, der glædede sig over, at mødelokalet var fyldt op. Pia fortalte om mulighederne for, at seniorerne kunne få deres elcykler forsikret hos GF Forsikring, og overlod efterfølgende ordet til Ivan Horn Jacobsen fra cykelforretningen HF Christiansen, som fortalte om det sikkerhedsmæssige aspekt i elcykler.

Ivan Horn Jacobsen fra HF Christiansen fortalte livligt om elcykler. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Efter at Ivan havde fortalt om sikkerheden i en halv times, hvor der blev lyttet flittigt og spurgt uddybende ind til tingene, når det var nødvendigt, gik turen ud på GF Forsikrings parkeringsplads.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Ivan havde medbragt tre forskellige elcykler, og fik pointeret, at en elcykel ikke bare er en elcykel, da der er forskel på om det eksempelvis er en med centermotor eller frontmotor.

Kun en enkelt af de fremmødte har en elcykel derhjemme, så der var derfor nøje instruktioner før seniorerne blev sendt af sted på cyklerne for at prøve en tur i området omkring Strevelinsvej, hvor solen skinnede over de måske kommende elcyklister, der skulle ud at se om det var noget for dem.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Og det var det. Efter de fleste havde prøvet en tur talte de med hinanden om, at det bestemt godt kunne overvejes at købe en elcykel og fra Ældre Sagens side var der stor tilfredshed med arrangementet.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Alt vi kan tilbyde af motion er godt. Det her arrangement er med til at understøtte det. Det er vigtigt, at ældre får rørt sig og det kan en elcykel være med til at hjælpe med, så det er bestemt glædeligt. Vi er også micropartner i Fredericia Sund By, og sådan et arrangement som det her er med til at understøtte det” sagde formand i Ældre Sagen Fredericia, Niels Jakobsen.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I forbindelse med arrangementet fik alle deltagerne en brochure om elcykler fra Ældre Sagen og HF Christiansen, samt en brochure om sikkerheden på elcykler fra GF Forsikring, der gav ti gode råd til de mulige fremtidige brugere af elcykler.

https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?
DEL