Nu starter det store januarudsalg. DSB sætter hele 300.000 Orange-billetter til salg til 99 kr. stykket. Prisen er inklusiv pladsbillet, og du kan som altid købe en rejse op til to måneder i forvejen.

Ifølge DSB’s chef for salg og produktmarketing Christian Linnelyst er der både flere og billigere Orange-billetter end normalt.

”Normalt starter priserne for rejser mellem eksempelvis København og Aarhus ved 149 kr., og de stiger, jo tættere du kommer på afrejsedagen. I januar sætter vi hele 300.000 Orange-billetter til salg til 99 kr. stykket, og vi fastholder prisen måneden ud. Jeg vil opfordre kunderne til at bestille nu, inden billetterne bliver revet væk,” siger han.

Tag to børn under 12 år gratis med

Orange-billetter kan ikke ændres eller tilbagebetales. Til gengæld kan du tage to børn, der ikke er fyldt 12 år, gratis med på en Orange-billet.

Orange er billetten til dig, der har mulighed for at rejse på tidspunkter, hvor der er god plads i togene. Du finder de billigste Orange-billetter ved at vælge et rejsetidspunkt uden for myldretiden.

Du har mulighed for at købe din rejse op til to måneder i forvejen. Jo tidligere du køber, jo flere afgange har du at vælge imellem. Orange-billetterne køber du på DSB.dk.