Tidligt mandag aften ville en 30-årig mand ikke bære mundbind i toget. Han endte med at få to sigtelser og røg med i detentionen.

Ole Eckholdt fra Patruljecenter Syd stod for dagens døgnrapport, og han startede med at konstatere:

– Forretningerne åbnede igen igår, og det var der ikke nævneværdige problemer med, da vi ikke har givet bøder for ikke at overholde restriktionerne i forbindelse med den delvise genåbning, siger Ole Eckholdt, der havde noteret sig to konkrete sager fra Fredericia:

– Der er sket et butikstyveri i Føtex på Venusvej mandag klokken 10:45, hvor en 33-årig kvinde har stjålet blandt andet baconpølser, purløg og bladselleri og gik ud igennem kasselinjen med det gemt i sin jakke. Det havde en samlet værdi på 107 kroner, siger Ole Eckholdt.

Den sidste episode fandt sted på Fredericia Banegård mandag klokken 18:53.

– En 30-årig mand var beruset i et togsæt og forstyrrede alle passagerer, og ville ikke efterkomme påbud om mundbind, og havde ikke et særlig pænt sprogbrug. Da vi ikke kunne tale manden ned kom han i detentionen i Vejle. Han får en bøde for overtrædelse af Covid-19-reglerne og en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, siger Ole Eckholdt.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Det er mit
Det er mit
23:16 - 2. marts 2021 23:16

I skriver “Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder”.
Kan ikke se nogen nyheder, men kan kun se propaganda, hvornår vil i starte med at bringe rigtige nyheder?

Jesper
Jesper
07:26 - 3. marts 2021 07:26
Svar til  Det er mit

Uanset hvor borgerlig eller liberal en avis påstår de er, så snubler de i de tråde som MF disciplene spænder ud overalt….

Jeg selv, nåede kun at abonnere på Berlingske i 3/4 år før det gik op for mig at der var 50% skabsradikale på lønningslisten.

Jeg er sikker på at Patrick formoder at han har viderebragt en nyhed. Han ved slet ikke at han har viderebragt socialistisk propaganda… Det er det samme problem når danskerne har set nyhederne / tv-avisen eller hvad det nu ellers hedder i dag.

De aner slet ikke at de bliver hjernevasket hele bundtet…