Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste kriminalhistorier.

Hans Hoffensetz stod for dagens tidligere pressebriefing, og han lagde ud med at komme ind på et færdselsuheld med døden til følge. Det er sket i Billund Kommune klokken 02:00 i nat på Grindstedvej.

»En bil kom kørende i østlig retning og ville overhale en forankørende bil. I den forbindelse kom man over i modsatte kørebane og påkørte en dreng på en knallert, hvor den 15-årige fører er afgået ved døden,« siger Hans Hoffensetz.

På Ryttergrøftvejen observerede politiet klokken 06:28, at der holdt en personbil med motoreren tændt, og de kunne se, at der sad en person i bilen.

»Han sad og sov, så vi vækkede ham og kunne konstatere, at han var påvirket af euforiserende stoffer og har fået inddraget førerretten,« siger Hans Hoffensetz.

Der er tale om en 29-årig mand fra Horsens, der muligvis kan få en sigtelse til, da politiet er igang med at undersøge om bilen er stjålet.

Lørdag ved 18-tiden blev en 22-årig mand standset på Vidtskuevej i Taulov, og det viste sig, at han var på virket af euforiserende stoffer, og det fik han derfor en sigtelse for.

Slutteligt fortalte Hans Hoffensetz, at der ikke har været problemer i forhold til de nye retningslinjer til nattelivet, men at der har været en del musik til ulempe med eksempelvis højtspillende SoundBokse.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer