Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens pressebriefing. Han lagde ud med at komme ind på sagen om babysælen på Østerstrand.

“Vi har fået en anmeldelse om, at der lå en babysæl. Det eneste vi gør i sådan en sag er at sætte en minestrimmel op for at give sælen ro. Typisk svømmer den selv videre ellers kommer moderen efter den,” siger Finn Ellegaard.

Onsdag aften klokken 23:51 blev en 29-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, bortvist fra en restauration og derfor sigtes han for brud på restaurationsloven. Da politiet ankom til stedet blev han også sigtet for fornærmende tiltale mod politiet. Den 29-årig mand blev efterfølgende kørt til detentionen i Vejle.

Ved midnat natten til onsdag har der været forsøg på indbrud på Frederik den III’s Vej. Soveværelsevinduet blev forsøgt opbrudt, men man blev skræmt væk af en beboer. Der er intet signalement af gerningsmanden.

Torsdag klokken 00:57 kørte en scooter ind i en parkeret bil på Skovbakken. I den forbindelse sigtes en 23-årig mand for at køre påvirket af alkohol, og derudover sigtes han for ikke at have hjelm på, ikke have forsikret knallerten og ydermere sigtes han for at have kørt med en bagpå knallerten.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer