Den 15. august starter en ny leder af Tøjhuset. Det er den 28-årige Sune Rasmussen, der skifter fra et job som kulturkonsulent i Billund Kommune.

28-årige Sune Rasmussen bor i Esbjerg, men fra august skal han være leder af Tøjhuset i Fredericia.

“Jeg er født og opvokset i kultur- og scenelivsmiljøet. De seneste otte år har jeg været en del af spillescenerne, blandt andet har jeg været leder af et Studenterhus med en aktiv scene og stået for arrangementer på Tobakken i Esbjerg,” siger Sune Rasmussen til Fredericia AVISEN.

https://fredericiaavisen.dk/annoncering-og-partnerskab/
Skal du være annoncør på Fredericia AVISEN? Kontakt os på 26 20 08 16 eller ad@fredericiaavisen.dk
Sune Rasmussen. Foto: Privat
Ser frem til arbejdet med kultur i Fredericia

“Jeg har været en del af et samarbejde i Trekantsområdet, hvor vi mødes med de andre kulturkonsulenter. Her hørte jeg fra Fredericias konsulent, at Helle trådte af. Allerede her overvejede jeg muligheden – for jeg vil gerne tilbage til området igen,” fortæller Sune til spørgsmålet om, hvordan han opdagede sit nye job.

“Først og fremmest ser jeg Tøjhuset – og Fredericia – som noget der er virkelig veletableret. Der er en base af frivillige og et rigt kulturliv. Når jeg starter i august skal vi bygge videre på fundamentet. Vi skal fornemme, hvor vi er og hvor vi skal hen,” fortæller Sune Rasmussen om den kommende tid på Tøjhuset.

Aktiv fritid og et hjerte, der banker for området

Sune Rasmussen beskriver sig selv som en aktiv mand. I sin fritid er han glad for at løbe, men også oplevelser sætter han pris på.

Sammen med kæresten Katja skal han på sommerferie til Egypten.

“Jeg elsker at opleve og møde kulturer. Men det behøver ikke være i det store udland – jeg sætter også stor pris på at opleve Danmark” fortæller Sune Rasmussen.

“Lige nu bor jeg i Esbjerg og min kæreste i Grindsted – men hun studerer i Roskilde og jeg arbejder i Billund – så vi er vant til at pendle” siger Sune.

“Men jeg har en klar plan om at flytte til området. En ting er den daglige ledelse, men der ligger også alt det andet. Man skal mærke og opleve området, ellers bliver et job som det jeg har fået svært” slutter Sune Rasmussen.

Sune Rasmussen er uddannet eventkoordinator og markedsføringsøkonom.