David Gulløv er en stolt Formand. Bjarne Schultz fra OK leverer lidt over 28.000 kroner til kasserer Martin Erdmanns klubkasse. Det luner godt og er med til at skabe aktiviteter i klubben.

OK-manden Bjarne Schultz fortæller, at det for ham er en klar “win-win” at OK selvfølgelig får nye kunder, men at de samtidig kan være med til at hjælpe det lokale foreningsliv.

Bjarne oplever at det altid er rart at komme i KFUM-parken, men også som i lørdags hos SuperBrugsen på Nymarksvej, hvor de altid tager godt imod ham. “De fleste kunder kan godt se, at det faktisk er ret fornuftige tilbud han står med,” fortæller Bjarne.

Martin Erdmann (tv), Bjarne Schultz (m) og David Gulløv (th)

Fra Kasserer Martin Erdmann lyder det at Pengene fra OK er meget kærkomment i klubkassen. “KFUM er en driftig klub, som har mange projekter i gang,” siger han og bliver suppleret af Formand David Gulløv:

“Jeg har selv både OK-kort og EL-aftale ved OK, og det er rart også på den måde at støtte KFUM.Som formand er jeg meget glad for ethvert samarbejde vi kan være med i, og jeg glæder mig over når de samarbejder vi er en del af gavner begge parter.”

“De penge der kommer ind er med til at gøre, at vi som klub fortsat kan udvikle os, og starte nye tiltag op. Det er ikke lang tid siden, at der blev skrevet om en kommende FIFA E-sport gren i KFUMs boldklub, dette er vi i fuld gang med at realisere, men det koster mange penge.
Jeg håber mange flere er klar til at anskaffe et OK-kort, og måske tilføje en aftale eller to. “Firmaer kan jo også få OK-kort” uddyber og slutter David med et lille smil på læben.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer