I Netto ville en 27-årig mand stjæle mundbind, og ved Liva blev en 90-årig kvinde udsat for tricktyveri.

Nicolaj Rasmussen stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om et butikstyveri i Netto på Jernbanegade. Det er sket onsdag klokken 19:12, hvor en 27-årig mand stjal to pakker mundbind.

»Det var nok en, der skulle forbedre sig til i dag, hvor der er kommet skærpede restriktioner,« siger Nicolaj Rasmussen.

Onsdag har der været et tasketyver. Det er sket på parkeringspladsen foran supermarkedet Liva på Galgebjergvej, hvor en 90-årig dame blev spurgt om hun kunne veksle 20 kroner. Det sagde hun nej til, da manden og kvinden, der spurgte, ikke talte dansk og lignede rumænere. Kvinden satte sig efterfølgende ind i bilen, og det gjorde manden også. Han tog kvindens taske, gik ud af bilen, tog pungen op og smed tasken tilbage. Der er ikke noget signalement af de to personer.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer