Det var Politikommisær Hans Hoffensetz, der stod for dagens døgnrapport. Han kunne fortælle om larm, musik, slagsmål og ild i Kolding.

»Klokken 07.36 er politiet og TrekantBrand kaldt til Rema1000 på Mosevej i Kolding, hvor en container er i brand. Det går heldigvis ikke så galt. Containeren stod aflåst, og må være selvantændt. Vi forventer ikke, at branden er påsat. Man frygtede, at branden ville sprede sig, men det skete ikke,« fortæller Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi og fortsætter:

»Klokken 22.50 må politiet en tur til banegårdspladsen i Kolding, hvor der er anmeldt slagsmål mellem to grupperinger. Da politiet når frem finder man ikke noget, men anmelder oplyste, at der var tale om to grupper på 6-7 mænd, den ene af anden etnisk herkomst end dansk. Alle beskrives til at være alderen 17-20 år. Den ene gruppe skulle være gået til perronen og den anden til Munkegade, men som sagt, finder politiet ikke noget, da man når frem.«

Derudover har politiet bedt en række fester skrue ned for larmen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer