SF Fredericia går til valg under sloganet “Bryd S-monopolet!”

SF mener, at det er usundt for demokratiet, når et enkelt parti sidder på flertallet i et byråd. I Fredericia har det medført lukkethed og uigennemsigtighed i de beslutninger, der bliver truffet, mens ubehageligheder som bl.a. det politiske ansvar omkring teatrets konkurs, helt uhørt bliver gemt bag lukkede døre!

Oppositionen er tavs, alle er tilsyneladende enige om alt. Det vil vi gøre op med! Også derfor håber vi igen at få mandater i Fredericias byråd efter kommunalvalget næste år.

Et nyligt afholdt medlemsmøde i SF Fredericia slog fast, at vi ønsker en langt mere åben og medinddragende kultur i byrådets arbejde. Vi ønsker, at de bekymrede og de uenige skal kunne pege på det, de bekymrer sig over uden at frygte for deres job. Derfor ønsker vi en whistleblower-ordning indført omgående – også for demokratiets skyld. Der er ingen god grund til at vente til en gang i 2021, som det er vedtaget af alle de nuværende partier i byrådet i det netop indgåede budgetforlig. 

SF ønsker miljø og klima, børn og unge samt omsorgen for vores udsatte medborgere sat øverst på dagsordenen. Vi glæder os over, at SFs landsdækkende krav om minimumsnormeringer ifølge budgetforliget nu bliver en realitet før tid i Fredericia.  Men vi kræver stadig en ældreomsorg og -pleje, der tager udgangspunkt i mennesket og ikke i skemaer og plejepakker, vi ønsker klub- og fritidstilbud til de unge, en midtbyskole og reelle klimatiltag. Alt dette – og mere til – er vigtige og centrale emner for os.

På medlemsmødet blev der rokeret lidt rundt på spidskandidatlisten, således at Bo Bergstrøm kom på listen som nummer to efterfulgt af Sune Nørgaard Jakobsen og Connie Maybrith Jørgensen, idet Lars Olesen og Henning L. Troelsen har ønsket at trække sig fra kandidatlisten. Den endelige opstillingsliste til kommunalvalget i nov. 2021 bliver sammensat på partiforeningens generalforsamling til foråret.

SF Fredericia v/

Connie Maybrith Jørgensen og Marianne Thomsen

Formand Spidskandidat

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anonnym
Anonnym
3 måneder siden

En kæmpefejl at Marianne Thomsen er spidskandidat, hvor er fornyelsen ?

Karen Møberg
Karen Møberg
3 måneder siden

Det er på tide at nogle vågner op over for den lukkethed og kultur, der har været i Byrådet, som borger opfattes det diktatorisk, hvor alle retter ind for ikke at miste tillidsposter, hvilket kan smitte af helt ned i systemet, hvor jeg har kendskab til at borger, som var ansat i kommunen mistede job, når de gik til medierne, hvis de havde et problem.

Birger Jørgensen
Birger Jørgensen
3 måneder siden

Så SF mister flere bestyrelsesmedlemmer, fordi man har valgt Marianne Thomsen som kandidat. Derefter rokeres Sune fra sin position som 2. suppleant i bestyrelsen op som næstformand. Et formandskab som nu hedder Connie og Sune.
Jeg skal da lige love for at vi kan forvente en valgkamp med revolverpolitik og løse påstande fra SFs side. Jeg håber snart, der er slagtilbud på popcorn, så vi har noget spise imens vi nyder underholdningen.