Så starter Fredericia Bibliotek rejsecaféer for foråret. I denne sæson understøtter vi vores daglige virke som Velkomstcenter & Turistbureau.

I alle tre cafeer har vi ideer til at udforske Danmark.
Første rejsecafé: onsdag den 21. februar kl. 16.30 – 17.30 hvor vi præsenterer: Camønoen – 250.000 skridt du aldrig glemmer.

Camønoen bliver også kaldt Danmarks venligste vandrerrute. En kulturhistorisk rejse for alle. Helt ind i jættestuernes hemmelige indre. Det er en vandring i præcis det tempo og den længde som du vælger.

Valgfri distance

Hvis du vælger hele ruten, kan du forvente 250.000 eller 175 km lang rute igennem Møn, Nyord og Bogø. Og vigtigst af alt: Camønoen er åben hele året, når det passer dig allerbedst. Du kan som sagt enten vælge at vandre alle 175 km. Men det er også muligt at gå ganske få km. og få fine oplevelser med i rygsækken.

På Camønoen bevæger du din krop og sjæl til sundhed, ro, viden og oplevelser. Camønoen er også et kulturelt turistbureau, med et personale af ildsjæle langs hele ruten og har et ankerpunkt på Møns Museum, hvor du møder venlige mennesker, der kan introducere til ruten og hvor du kan få hjælp og vejledning.

Jeanette Lopez-Zepeda er Driftsleder samt Publikum- arrangementsansvarlig under Møns Museum. Hun er nok den person, der ved mest om Camønoen og deler sin viden med os i rejsecafeen. Alle er velkomne – der er gratis adgang.