En 25-årig dansk statsborger, der nu bor i Spanien, blev afvist på natklubben D.N.A i Fredericia, og i den forbindelse hev kvinden fat i håret på en betjent, som hun samtidig forsøgte at vælte omkuld.

Igen i nat har politiet været til stede på D.N.A. i Prinsessegade, hvor der har været flere episoder. Det fortæller vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz.

Den ene skete klokken 05:10, da natklubben var ved at lukke ned. I den forbindelse blev en 25-årig kvinde afvist at komme ind. Ude foran stod en betjent, der observerede, at kvinden igen forsøgte at komme ind, hvorefter han stilede sig foran hende. I den forbindelse tog kvinden fat i betjentens hår og forsøgte at trække betjenten ned mod fortorvet.

I den forbindelse blev den 25-årig kvinde anholdt, og sigtet for vold mod tjenestemand, og samtidig fik hun for overtrædelse af restaurationsloven, da hun har skubbet til en ansat på D.N.A. Kvinden, der fortsat er i politiets varetægt, har fået forbud mod at komme på D.N.A. i to år.