Rock Under Broen gør status efter , at der har været sat billetter til salg på deres billetbørs. Næsten alle billetter blev solgt, og Rock Under Broen har besluttet at købe de resterende og sætte dem tilbage i salg.

De gæster der har besluttet at sælge deres billetter, vil modtage deres penge retur i løbet af uge 28. Hvornår pengene lander på kundens konto afhænger af kundes betalingskort og de aftaler de har lavet med deres kortudbyder.

Forventede udbetalingstider:
Hvis du har betalt med Dankort kan du typisk se pengene hurtigt, fra med det samme til indenfor et par dage.

Hvis du har betalt med Mastercard går der længere tid, typisk mellem 3-7 dage afhængig af korttype og de aftaler du har indgået omkring kortet.

Hvis du har betalt med visse VISA og Mastercard-typer, herunder VISA Elektron, kan der gå helt op til 30 dage inden du kan se pengene på din konto igen.

“På vegne af hele holdet kan jeg ikke sige tak nok for den opbakning, vi har mødt i den her svære tid. Med den støtte vi får fra alle jer i lokalområdet, så har vi en mulighed for fremadrettet at kunne levere flere af de helt store koncertoplevelser, udtaler Bent Frandsen.

Der er netop nu 2400 billetter tilbage i salg til Rock Under Broen 2021. Billetterne sælges nu til 650,00 kr. + gebyr frem til 1.08.2020 hvor den stiger til 750,00 kr. + gebyr

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer