Den 14. september afvikles Ladies Mud Race for 4. gang i Fredericia. Det bliver det hid til største set‐up. Ikke alene de 2400 deltagere, som er rekord og Danmarks største Ladies Mud Race, men stævnepladsen ud for Fredericia Idrætscenter kommer til at være et stort oplevelsescenter.

Opløbsstrækningen er fyldt med sjove seværdige forhindringer. Streetfood har et lækkert Tervana miljø midt på pladsen. Der er en lille Kids Mud bane som man kan prøve kræfter med.

Madsby toget er omdøbt til “Mud Train” med en “Mud Station” ved stævnepladsen og “Mud stop” ved flere forhindringer. Toget kører non‐stop og det er gratis at køre med.

Svømmehallen er reserveret til Ladies Mud Race, så kvinderne er sikre på et varmt og tiltrængt bad. Deltagerne har mulighed for at få Wellness eller en tur i svømmehallen efter løbet.

Tre gademusikanter ledet af Leif Urhøj vil underholde både deltagere og publikum.

Der kommer et par nye forhindringer, som vi glæder os til at se reaktionen på. Madsbyparken byder på 3 særlige områder, som vil udfordre kvinderne på hver deres måde. “Mud Jungle” er et tæt bevokset område, hvor der vil være meget mudder, hvis vejret er med os. “Mud Mountains” er et område som er meget kuperet og endelig “Mud River” som er et område hvor kvinderne møder vand og mudder.

https://www.facebook.com/menyfredericia/