Anklagemyndigheden fra Sydøstjyllands Politi har i tre dage ved Retten i Kolding ført beviser mod en 24-årig mand fra Kolding, som står tiltalt for at have begået 38 forskellige kriminelle forhold.

’Den 24-årige mand har begået de 38 forhold i perioden 22. maj 2015 til 1. november 2015, og langt de fleste er begået i Kolding’, fortæller anklager for Sydøstjyllands Politi Johanne C. M. Vagn-Hansen: ’Det er blandt andet vold, trusler, narkokørsel på knallert, flugt fra politiet, besiddelse af euforiserende stoffer og tyveri, han står tiltalt for’.

Blandt tiltalerne er fire voldsepisoder og indbrud i 17 biler og i to forretninger. Tre af voldsepisoderne er begået mod i alt fire personer og et enkelt er vold og trusler mod politiet. I to af forholdene er han tiltalt for at have begået vold i nattelivet mod personer, han ikke kendte i forvejen. Den tiltalte forklarede i retten, at han dyrker kickboksning.

’Den 24-årige nægter sig skyldig i størstedelen af forholdene, og derfor har vi ført 15 vidner over tre dage,’ forklarer anklager Johanne C. M. Vagn-Hansen. Der bliver afsagt dom den 6. maj kl. 12.00.